• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Animo Optibean

 

koffiemachine Sanremo Milano espressomachine

 

De Optibean is een machines voor kantoren en bedrijven uitstekend geschikt. De machine werkt met verse espresso bonen en maalt elk kopje vers. Hij is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Meest voorkomend met topping en cacao. Hiermee kunnen dan alle smaken zoals espresso,cappuccino, wienermelange, koffieverkeerd, shokomelk etc. maken.

 


SpecificatiesAltijd verse filterkoffie
Kies uit vele koffievarianten
Duurzame kwaliteit
Strakke en vriendelijke vormgeving
OptiFresh past in elk interieur
Zettijd koffie (120 ml.): ca. 28 sec.
Uurcapaciteit: ca. 130 koppen à 120 ml.
220 volt


 

Afbeeldingen

Is dit uw volautomaat?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14