• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Verona RS

 

Sanremo Verona RS espressomachine

 

De Verona RS is nog geavanceerder dan de Verona TCS. Hij heeft ook aparte boilers, maar ook een verfijnde temperatuur regeling. Dankzij de RVS boilers en de speciale op waterdruk regelbare preïnfusie komt de smaak van de koffie zonder de bitterheid nog beter tot zijn recht. Het touchscreen maakt de bediening van de instellingen en tellerstanden uitlezen nog makkelijker. Ook kunt u heel gemakkelijk de temperatuur verstellen. Standaard wordt de machine geleverd met cool touch stoompijpen. Dus geen verbrande vingers meer. Ook de verlichting is standaard. De Verona is er in mat zwart en ijswit te verkrijgen. Wilt u meer info of de pdf folder bekijken, vraag deze dan aan voor nog meer info

 


SpecificatiesKleur
mat zwart of ijswit
Afmetingen 2 groeps (lxbxh)
820x 610x590
Afmetingen 3 groeps (lxbxh)
1050x610x590
Gewicht(kg) 2 groeps
68
Gewicht(kg) 3 groeps
85
Vermogen pomp
150lt
Electrisch vermogen 2 groeps
5,2kw
Electrisch vermogen 3 groeps
5,9kw
Elektrische aansluiting
 • 380V
Boilerinhoud
10lt plus koffieboilers
Extra opties
auto steam
Bijzonderheden
speciale preïnfusie op waterdruk, touchscreen, daadwerkelijke temperatuur zichtbaar op elke groep


 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14