• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Verona TCS

 

Sanremo Verona TCS espressomachine

 

De SanRemo Verona TCS is een technische en decoratieve machine, waarmee u de perfecte kop koffie kunt zetten. Leverbaar in 2 groeps en 3 groeps uitvoering. De machine heeft voor elke koffiegroep een eigen boiler die tot op de graad nauwkeurig de temperatuur bewaakt. Doordat de boiler direct achter de groep zit heeft u in de zetgroep altijd de perfecte constante temperatuur. Elke boiler kunt u op een eigen door u bepaalde temperatuur in stellen, zodat u zelfs 1 groep zou kunnen instellen voor alleen espresso/cappuccino of lange koffie crème. Verder heeft de machine een aparte stoom/theeboiler waarbij het theewater gescheiden is van de stoom. Dus nooit meer vervuild theewater. Door dit systeem is de capaciteit van zowel thee als stoom enorm. Ook merkt u bij deze machine niets aan de kwaliteit van uw koffie als u heel veel thee of stoom wegneemt. U heeft immers aparte boilers. Vanaf maart 2009 hebben de machines ook en automatisch reinigingsprogramma zodat u 2 groepen tegelijk en met 2 handelingen kunt spoelen. Machine is ook leverbaar met trditionele boiler.

 


SpecificatiesKleur
zwart metaal,,blauw metaal, rood, azuro-blauw, roomwit
Afmetingen (lxbxh)
620x610x590
Afmetingen 2 groeps (lxbxh)
820x610x590
Afmetingen 3 groeps (lxbxh)
1020x610x590
Gewicht(kg)
51
Gewicht(kg) 2 groeps
68
Gewicht(kg) 3 groeps
85
Vermogen pomp
150liter (3 groeps 165lt)
Electrisch vermogen
1,9kw/2,4kw
Electrisch vermogen 2 groeps
2.7kw/4,5kw
Electrisch vermogen 3 groeps
5.1kw
Elektrische aansluiting
 • 220V
 • 380V
Boilerinhoud
hangt af van TCS of traditioneel
Extra opties
turbosteam
Bijzonderheden
in hoogte verstelbare poten electrische koppenwarmer overbruggingsschakelaars groepen automatisch reinigingsprogramma instelbare preînfusie op alle koffieknoppen 1 gedoseerde theewater mogelijkheid per groep


 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14