• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Cafe Racer

 

 

Afbeeldingen

 

Honda CBX 750f Cafe Racer

De Sanremo Cafè Racer is geïnspireerd op de motoren die symbool staan voor een vrije geest, authenticiteit, kracht en karakter. Vandaar de blinkende frame-stangen, motorachtige bedieningsklokken en poten die ogen als een motorstandaard. Hij combineert zijn oogstrelende design met de meest innovatieve techniek. Heeft aparte koffieboilers voor elke koffiegroep. Eén aparte preheatboiler voor alle koffieboilertjes. Plus een aparte stoom/theeboiler. Daarnaast biedt hij een perfecte temperatuurbeheersing van de koffieboilers: tot op 0,5 graden nauwkeurig! Leverbaar als 2- of 3-groeps model.

 


SpecificatiesKleur
Afmetingen:
Naked model
Custom model
Custom Renegade model

 

Afmetingen  
2-groeps model
3-groeps model

Gewicht:
2-groeps model
3-groeps model

Elektrisch vermogen
2-groeps model
3-groeps model

Elektrische aansluiting
220 V
380 V

Boilerinhoud

Extra opties
Custom Renegade model; eigen logo in het leer op de zijpanelen.


Al die innovatieve techniek gaat gepaard met ultiem bedieningsgemak. Zo bedient u de  stoompijpen eenvoudig en snel met de handeltjes, kunt u de temperatuur van de koppenwarmer instellen en is ook de lekbak in hoogte verstelbaar. U kunt met deze machine alleen dubbele espresso’s of koffie’s zetten. De Cafè Racer is leverbaar in 3 modellen en verschillende kleuren. Alle modellen zijn verkrijgbaar met een zwart of grijs frame.

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14