• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo specialist van Nederland


Maak een keuze uit een van onze espressomachines:

Opera Sanremo
cafe racer Sanremo
you Sanremo
F18 Sanremo
F18SB Sanremo
Verona RS Sanremo
Torino Sanremo
Verona TCS Sanremo
Zoe Sanremo
Milano Sanremo
Grinders-Impaginatoo piccolo

 

Een goede kop koffie brengt mensen samen, creëert een moment om ervaringen te delen en verhoogt de gastvrijheid. Iets dat zeker het geval is met de toonaangevende koffiemachines van Sanremo. De rijke Italiaanse koffietraditie, een subliem gevoel voor geraffineerd design met hoogwaardige materialen en de voortdurende drang naar perfectie herken je tot in de kleinste details. Maar ook in tal van exclusieve snufjes en functies.

Zoals het Control Delivery System (CDS), het unieke doseringssysteem waarmee de drie infusie-fasen nauwgezet kunnen worden gecontroleerd. Het intuïtieve bedieningsgemak dat de barista optimale controle biedt. En Realtime Stability (RS) dat de maximale temperatuur stabiel houdt. Allemaal innovaties die u verzekeren van de beste prestaties.

Of u nu een koffiemachine zoekt voor uw horecazaak, kantoor of andere omgeving, met een Sanremo koffiemachine haalt u technologie en service in huis, waar u op kunt vertrouwen. Dag in, dag uit. Jarenlang.

Vrijblijvend advies nodig?

 • Wilt u meer weten over onze espressomachines, koffiemolens, volautomaten of accessoires? Of wilt u meer informatie over onze Sanremo espressomachines?
Klik hier of bel 06-52 09 50 14