• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo You

 

Sanremo F18 koffiemachine

 

Ontworpen om totale controle over de extractieparameters mogelijk te maken en dan... Het is allemaal aan jou. YOU, het koffiemachine- en espressoapparaatmerk, is geboren om meer te zijn dan slechts een professioneel gereedschap. Het fungeert als jouw persoonlijke assistent, dankzij de mogelijkheid om handmatige instellingen te creëren en ze op te slaan door originele koffierecepten te bedenken. YOU inspireert je om door te gaan met experimenteren, verbeteren en durven, zodat elke kop koffie een unieke en bevredigende ervaring wordt.

De perfecte kop koffie, een persoonlijke touch. YOU, ontworpen om totale controle te geven, MADE FOR YOU BY SANREMO.

YOU by Sanremo: Jouw Koffie, Jouw Meesterwerk - Ontdek de Kunst van Smaakinnovatie!

Stap in de wereld van smaakrevolutie met JIJ, het vooruitstrevende koffiemachine- en espressoapparaattype YOU van Sanremo. Niet zomaar een apparaat, maar jouw persoonlijke toegangspoort tot ongekende koffiebeleving. Ontworpen om jou totale controle te geven, met handmatige instellingen om unieke koffierecepten te creëren en op te slaan. Dit model, met zijn single group, multiboiler, professionele eigenschappen, is niet slechts een machine; het is een smaakmeesterwerk. Compact, krachtig en in staat om de ware essentie van elk koffiearoma te onthullen.


SpecificatiesSpecificatie Waarde
Spanning / Max Input Boiler 220-240V / 50-60HZ / 2.20 kW
110-120V / 50-60HZ / 1.65 kW
100V / 50-60HZ / 1.45 kW
Vermogen Koffieboiler Resistor 500W
Stoomboilercapaciteit 1 lt
Koffieboilercapaciteit 0.5 l
Nettogewicht 70.5 lb / 32 kg
Brutogewicht 79 lb / 36 kg

 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14