• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

icon Service en onderhoud

Wilt u weten of wij ook service verlenen op uw merk espresso-apparaat? Of is uw apparaat aan vervanging toe en zoekt u een
scherp aanbod? Mail of bel ons dan. U ontvangt dan geheel
vrijblijvend een passende offerte.
Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak.

 

 

Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

Maar welke koffiemachine kiest u? Als importeur van gerenommeerde topmerken als Sanremo en met 25 jaar ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van hoogwaardige espresso-apparatuur, kunnen we u perfect daarbij perfect adviseren.

Snelle service binnen 24 uur!

De kracht van ons bedrijf is onze sublieme en snelle serviceverlening. Niet alleen als het gaat om het leveren en plaatsen van uw nieuwe aanwinst, maar ook voor onderhoud en reparatie van de machine. En hoewel de kans op een storing bij een oerdegelijk merk als Sanremo uiterst klein is, is een defect natuurlijk nooit 100% uit te sluiten. Geen nood. Onze servicedienst is binnen 24 uur ter plaatse! En is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Vervangende koffiemachine


Kan een storing of defect niet ter plekke worden verholpen? Dan kunnen we tijdelijk een vervangende espressomachine of volautomaat voor u regelen, voor de tijd dat uw espressomachine in onze werkplaats staat.

 

Originele merkonderdelen

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Daarom zorgen we na de aanschaf van uw espressomachine, koffiemolen of volautomaat voor regelmatig onderhoud. Daarbij gebruiken we alleen originele merkonderdelen en producten.

 

Snel een advies nodig?