• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo F18

 

Sanremo F18 koffiemachine

 

Geïnspireerd door de wereld van de militaire luchtvaart brengt de F18 al zijn kracht naar internationale koffiebars. Een zorgvuldige samenwerking heeft geleid tot dit nieuwe model koffiemachine, dat harten verovert in onze gemeenschap en tegelijkertijd diverse nieuwe functies aan ons assortiment toevoegt van espressomachines. Heldere lijnen omringen nieuwe laagspanningselektronica, waardoor elke keer een vlekkeloze extractie wordt gegarandeerd.

De F18 espressomachine biedt perfecte thermische prestaties en nauwkeurige pre-infusieregeling, waardoor uw koffie altijd onberispelijk is met maximale extractie en volle body.

De F18 tilt jouw coffeeshop naar een hoger niveau.

Met een nieuwe gebruikersinterface kun je nu eenvoudig alle beschikbare parameters, van voorinstellingen tot service, instellen en bedienen met slechts een paar aanrakingen. Het beheersen van alles is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de innovatieve Sanremo F18 espressomachine. Het Multiboiler Realtime Stability-systeem zorgt voor volledige onafhankelijkheid tussen stoom en koffieafgifte. Hierdoor hebben deze twee processen geen invloed op elkaar en wordt telkens weer een uitstekende kop koffie gegarandeerd.


Specificaties2 groepen 3 groepen
Spanning (V) 220-240 1N 380-415 3N
Vermogen (kW) 6.32 7.2
Stoomketelcapaciteit (US gallon / liter) 2.27 / 8.6 2.64 / 10
Stoomketelvermogen (kW) 3.8 3.8
Pompvermogen (kW) 0.15 0.15
Ketelcapaciteit (US gallon / liter) 0.26 / 1 0.39 / 1.5
Ketel Element Vermogen (kW) 1 1.5
Kopverwarmer Vermogen (kW) 0.2 0.25
Nettogewicht (lb / kg) 214 / 97 265 / 120

 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14