Text Size

Disclaimer

AfdrukkenE-mailadres

ed hardy nederland 7 Egyptische christenen ter dood veroordeeld voor Anti CAIRO, 28 november (ANP) Een Cairo rechtbank op

woensdag ter dood veroordeeld zeven Egyptische christenen geprobeerd bij verstek voor het deelnemen aan een antiIslam video, die werd uitgebracht op het Online in september en gevraagd gewelddadige protesten in islamitische landen . "ed hardy outlet De zeven verdachten werden veroordeeld wegens het beledigen van de islamitische godsdienst door middel van deelname aan het genereren en verstrekken van een film die beledigingen islam en zijn profeet," Rechter Saif Al Nasr Soliman genoemd. protesten en aanvallen op westerse ambassades over de islamitische wereld. De veroordeelden opgenomen EgyptianAmerican Nakoula Bassely Nakoula, ed hardy bikini die momenteel het bedienen van een oneyearjail term in Los Angeles kort na een Amerikaanse rechtbank veroordeelde hem van proeftijd schendingen die voortkwam uit zijn functie in de film. De 13minute video portretteert de profeet Mohammed als een dwaas en een seksueel afwijkend, hoewel cast leden hebben verklaard dat ze waren misleid om te zien zijn in een film zij geloofden was een avontuur drama bekend als "Desert Warrior."

Egypte Koptisch Orthodoxe Kerk niet situatie een officiële reactie op de uitspraak. "De Kerk veroordeelde de film, die het heeft absoluut niets te maken met. Als voor het geval van vandaag, is het een uitspraak van de rechtbank en de Kerk geeft geen commentaar op de baan keuzes," zei een kerk bron die anoniem wenst te worden genoemd. Christenen vormen ongeveer 10 procent van de Egyptische 83 miljoen mannen en vrouwen en veel klagen over discriminatie bij de functie en therapie. Niemand bijzonder zou deze film gezien hebben als Obama niet adverteren op de wereld om te dekken voor zijn onbeholpen stier in Libië. Deze video had vrijwel niets te maken met iets, maar nu omdat Obama gebruikt het om problemen verdoezelen we hebben 7 Amerikanen die door terroristen wordt gejaagd op onze bodem en 1 van hen zitten in de gevangenis voor een jaar, zelfs hoewel deze video is vrijheid van meningsuiting. Liberalen echt van de vrijheid van meningsuiting zoals verlengd als je denkt, doet en zegt precies zoals de rest van het Borg collectief geloven, doen en zeggen anders zullen ze geen enkele reden om de gevangenis u en nog veel meer te verkrijgen. religie je niet in gebouwen vliegen! Islam doet! Ik hoor al deze negatieve opmerkingen met betrekking tot religie, rond de planeet de enige religie die dood en geweld promoot momenteel, is de islam!

Ja in de vorige christendom en jodendom heeft gehad het is momenten. Maar in de afwerking, ed hardy als het zegt in Jakobus 1:20 "Zuivere en onbevlekte godsdienst voor God en den Vader is deze: om een ​​kijkje te wezen en weduwen in hun problemen te nemen, en zichzelven onbesmet bewaren van de wereld te houden." Wetenschap is uitstekend, maar niet de markt ethische of morele leven, dat is precies waar accurate religie komt voor de mensheid. De islam is een religie van haat en geweld en moeten we ons wapenen tegen de barbaarse methodes! Het is een oude rechtbank, niet per se een oude wet. Elk Arabisch land zou dezelfde keuze hebben gemaakt als de beslissing is ed hardy shirts uitgesproken een sharia-rechtbank, en een die individuen in absentia, zonder verder bewijs dan wat ze hebben geboden en geen verdediging voor de verdachte geprobeerd. Het maakt niet uit welk oordeel ze aankwamen op toch we zelden uitleveren criminelen naar andere landen, zelfs met staande uitleveringsverdragen. Praktisch niets zal plaatsvinden om deze jongens, ondanks het feit dat ze zouden moeten worden berecht in de staten eronder proberen te leiden tot schade aan Amerikaanse burgers door middel van het aanzetten van rellen en geweld.

Assortiment op merk

Importeur SanRemo

sanremo.gif

Wij zijn met trots importeur van SanRemo koffiemachines